A la zona de Barcelona o les seves rodalies es practica l’aeromodelisme des dels anys quaranta i com a secció que va ser del Aero Club Barcelona Sabadell les primeres pistes es trobaven al barri de la Bonanova, fins al 18 de Juny de 1954 que es van inaugurar oficialment les noves pistes situades al costat de la recta de l’Estadi a Montjuïc .

Posteriorment l’any 1968 alguns socis pioners del Club practicaven la innovadora especialitat del radiocontrol en un extrem del camp de vol de les avionetes del Aero Club a Sabadell. Aquesta pràctica es va mantenir en ús fins que la Subsecretaria de Aviación Civil va concedir al camp la categoria d’aeroport procedint a la ubicació de controladors de vol i al tancat de tot el perímetre. Aquesta situació va determinar la recerca d’un nou lloc per a la pràctica del radiocontrol i va ser quan el Club es va fer amb uns terrenys propers a Mollet-Gallecs a on es van poder continuar les pràctiques de vol.

Amb el projecte de les Olimpíades de l’any 1992, les instal·lacions de Montjuïc estaven destinades a desaparèixer, però gràcies al nostre ex president Francesc Pulido que va negociar amb l’Ajuntament de Barcelona el seu trasllat al nostre actual emplaçament i l’ampliació de l’activitat als cotxes de ràdio- control , es van salvar de la seva desaparició.

Juntament amb aquesta fita i per problemes amb part dels socis que practicaven l’aeromodelisme de ràdio- control , es van perdre les instal·lacions de Gallecs i novament es va haver de buscar una nova ubicació.

El nou president de l’entitat, el senyor Rafael Salvador va obtenir dels militars el permís per volar en els terrenys d’un antic polvorí de l’exèrcit a la finca Can Duran, a Montcada i Reixac. Des d’aleshores i gràcies a l’ INCASOL, actual propietari dels terrenys s’ha pogut formalitzar un contracte d’arrendament, la qual cosa ha permès que les activitats i inversions en el camp hagin anat creixent fins a convertir-se en l’actualitat en una de les millors instal·lacions existents a Catalunya per al vol radiocontrolat.

El Club és avui en dia una referència de totes les nostres activitats esportives, no només per les seves instal.lacions , sinó també per l’esperit organitzatiu i emprenedor dels seus socis i càrrecs directius.