Protecció de dades REAL AEROCLUB BARCELONA SABADELL AEROMODELISME (RACBSA).

El RACBSA garanteix als usuaris de la pàgina web que compleix amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, i que ha establert les mesures de seguretat exigides per les lleis i reglaments destinats a preservar el secret, confidencialitat i integritat en el tractament de les seves dades personals.

Aquestes dades personals seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la protecció de dades de caràcter personal.

La recollida i tractament de les dades personals sol·licitades té com a finalitat l’atenció a l’usuari, tant administrativa com comercial. Reial Aeroclub Barcelona Sabadell Aeromodelisme (RACBSA) es compromet a guardar la màxima reserva, secret i confidencialitat sobre la informació de les dades personals que té a la seva disposició. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Reial Aeroclub Barcelona Sabadell Aeromodelisme (RACBSA). estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

AVÍS LEGAL LSSI – CE

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l’entitat Reial Aeroclub Barcelona Sabadell Aeromodelisme (RACBSA) l’informa que és titular del lloc web . D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és: Reial Aeroclub Barcelona Sabadell Aeromodelisme (RACBSA)
NIF: G58009184
Domicili social: C / Doctor Font Quer S / N, 08037 Barcelona (Barcelona)